Hírek

Kedves Nevezők!

A pénzügyi rendszert lezártuk, aki a mai napig nem fizette ki a nevezési díját, annak érvénytelen a nevezése.
Köszönjük megértésüket!

A Szervezők


Személyes nevezési lehetőség

A létszám miatt az online előnevezést március 10-én lezártuk, így jelenleg nem tudunk újabb nevezéseket fogadni, valamint a helyszínen nem lesz lehetőség nevezni. Április 6-án szombaton tudunk távonként korlátozott számban nevezéseket felvenni a Városi Könyvtár és Közösségi Ház aulájában 10-15 óra között. Ez idő alatt a várakozókat folyamatosan informáljuk a szabad helyekről, azonban amikor elérjük a maximum létszámot, lezárjuk a nevezési rendszert abban az esetben is, ha még nem értük el a 15 órát.


Kedves Futók!

Az online előnevezést a nagy érdeklődésre és a nagy számú jelentkezésre tekintettel lezártuk 1200 főnél.
Április 6-án szombaton, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház aulájában lesz még lehetőség személyesen nevezni, azonban ekkor már csak korlátozott számban és távonként limitált nevezéseket tudunk fogadni.

Köszönjük megértésüket!


Kedves Érdeklődők!

Köszönjük a nagy érdeklődést, örülünk, hogy ennyien szeretnének részt venni a Miklósi Futónapon!
Sajnos azonban nem tudunk korlátlan számban nevezéseket fogadni, így a kiírt március 27. dátum előtt le kell zárjuk majd a nevezéseket, várhatóan 1200 főnél. A csoportos nevezést ennek okán a mai nappal le is zártuk, egyéni nevezéseket még kis számban tudunk fogadni.

Köszönjük megértésüket!


Kedves Sportbarátok, leendő versenyzőink!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az idén is megrendezésre kerülő Miklósi Futónapra mától, azaz 2019. január 15-től lehet nevezni!

Jó felkészülést kívánunk mindenkinek.

A Szervezők