Gyakori kérdések

Több nevező nevezési díját lehet-e egyben utalni?
Természetesen lehet, a közlemény rovatban kérjük feltüntetni minden nevező nevét és        regisztrációs számát.

Nem látom a távot, amire nevezni szeretnék.
A születési dátum beírása után válik láthatóvá az összes táv, amelyre jogosult nevezni.

Az 500 m, 800 m, 1000 m távokra való nevezésnél a pontos születési dátum a mérvadó?
Nem, ez esetben csak a születési évet vesszük figyelembe. Azaz az adott évben betöltött életkort, tekintet nélkül arra, hogy a verseny napjáig, vagy azután tölti be a nevező. 

Van lehetőség átnevezésre?
Ahogy azt a Versenykiírás is tartalmazza, beregisztrált nevezést nem tudunk másik távra átvinni, valamint nem lehet másik személynek átadni a regisztrációt. Mindkét esetben új nevezés felvitelét kérjük.

A nevezés leadása után visszalépek az oldalra, de az előzőleg bevitt adatokat nem tudom módosítani.
A böngésző tárolja a bevitt adatokat, azonban az F5 billentyűvel frissíti az oldalt és teljesen üres űrlap töltődik be.

A nevezésemet elküldtem, de rosszul adtam meg egy adatot, van lehetőség módosítást kérni?
Minden nevezést 1 alkalommal áll módunkban módosítani. Ennek igényét kérjük jelezze e-mailben.
Az online előnevezés lezárása után már nem tudunk adatokat módosítani. 

Ha a nevezéskor megadott pólóméret mégsem jó, van lehetőségem kicseréltetni a pólót?
Azért kérjük a nevezés során megadni a pólóméretet, mert annak rendelése a nevezési rendszerből kinyert számok alapján történik. Ennél fogva nem áll módunkban pólót cserélni.

Nem találom a honlapon a nevezés gombot, hogyan tudok akkor nevezni?
A létszám miatt az online előnevezést március 10-én lezártuk, így jelenleg nem tudunk újabb nevezéseket fogadni, valamint a helyszínen nem lesz lehetőség nevezni. Április 6-án szombaton tudunk távonként korlátozott számban nevezéseket felvenni a Városi Könyvtár és Közösségi Ház aulájában 10-15 óra között. Ez idő alatt a várakozókat folyamatosan informáljuk a szabad helyekről, azonban amikor elérjük a maximum létszámot, lezárjuk a nevezési rendszert abban az esetben is, ha még nem értük el a 15 órát.

Ha április 6-án nevezek, akkor is kapok pólót?
Pólót csak azoknak tudunk biztosítani, akik az online előnevezés során adták le nevezésüket, az április 6-ai nevezés alkalmával ill. a verseny napján már sajnos nem tudunk adni.

Mit tartalmaz a rajtcsomag?
A rajtcsomag minden esetben tartalmazza a rajtszámot névvel ellátva (azt a nevet és abban a formátumban, ahogy a nevezési rendszerbe bevitték), 4 db biztosítótűt a rajtszám felhelyezéséhez, szórólapot a verseny menetrendjével, az adott útvonal térképét a táv teljesítéséhez szükséges szöveges útleírással együtt, nejlon tasakban összekészítve. Az előnevezés során beérkezett nevezőknek a megadott pólóméret szerint Miklósi Futónap logóval ellátott pólót.

Leadtam a nevezésemet, akkor már biztosan indulhatok a versenyen?
Minden leadott nevezésről a rendszer automatikus visszaigazolást küld a bevitt adatokkal. Ez mindenképpen fontos, mivel bizonyítja, hogy a rendszerbe beérkezett a nevezés.
Ha a nevezési díjat is elutalta és az be is érkezett a visszaigazolásban megadott számlára, akkor státuszát érvényesre állítottuk. Mindenkinek javasoljuk, hogy ellenőrizze le a Nevezési listában saját státuszát!