A tavalyi verseny visszhangja

“Nekünk ez volt életünk első versenye, viszont olvasva a fentieket, azt hiszem a legjobb helyen gyűjtöttük be azokat az érzéseket, hangulatot, energiákat, amiket egy ilyen rendezvény adni tud! S így talán már nem is olyan véletlen, hogy rögtön a befutó után ki is tűztük a jövő évi célunkat, pedig a futás eléggé távol áll(t) tőlünk…”

“Ez egy ünnep volt a miklósi futóknak! Köszi mindenkinek az élményt! ”

„Köszönöm én is Nektek srácok a szervezést! Miklós az én városom is. Nagyon örültem ennek a futónapnak.”

“Sziasztok. Habár a hozzászólásokban én sem vagyok túlságosan “aktív”, de a mai verseny után nem mehetek el szó nélkül:) Profi szervezés, jó hangulat, és még az időjárás sem tudta elrontani. Én nagyon örülök, hogy ennek részese lehettem. Ilyen jót már nagyon régen futottam, sőt mióta a +95 kg “kategóriába” tartozom, nem is volt ilyenre példa. Mind a szervezőknek, mind a futóknak nagy-nagy gratula:)”

“Sziasztok! Bocsánat, de én még mindig a mai verseny hatása alatt állok… úgy érzem, hogy a mai nap visszaadott valamit abból, amit a “nagy BSI” versenyek szépen lassan kiirtottak belőlem: A versenyek élvezetét. Igen, többször is hangsúlyoztam, de ma meg is tapasztaltam (újra) milyen az, amikor nem arról szól az esemény, hogy “legyen több nevező, mint tavaly, fizessetek minél több pénzt gyerekek…” Ez egy olyan verseny volt, ahol sok jó baráttal és még több ismerőssel futhattam együtt, egy verseny ami rólunk, futókról szólt. Boldog vagyok, hogy saját szülőföldemen futhattam veletek! Külön köszönöm Monika Zwick és László Pinczés – nak a közbenjárást a mi közös ügyünkért és köszönöm minden futónak, hogy vagytok”

“Ma reggel sokkal több érvet tudunk odaállítani a “miért ne” oldalra, mint a “gyerünk” oldalra, de látva Titeket és azt a sok kis apró gyerkőcöt, legyőztük Önmagunkat és MEGCSINÁLTUK! Ahhoz képest pedig, hogy a nevezéskor kezdtünk el igazán felkészülni” A férjemre pedig különösen büszke vagyok, hiszen neki egy extra nehezítése is volt (látássérült), viszont ez inkább ok volt számára, semmint kifogás. Még egyszer köszönjük a megálmodóknak és a szervezőknek ezt a szuper délelőttöt és a profi lebonyolítást!”

“Szuper volt a szervezés! Gratulálok mindenkinek! Remélem jövőre újra találkozunk!”
(Tököl BSI Futónagykövete)

“Gratulálok a szervezőknek, a versenyzőknek, hogy az időjárás viszontagságai ellenére ilyen szuper módon kiviteleztétek és megcsináltátok.”
(Dunaharaszti BSI futónagykövete)

“Ez a mai futónap remek volt! Le a kalappal a szervezés előtt. Megérte Dunaújvárosból felutazni!!”